KIMO RESTAURANT

KIMO RESTAURANT Altijd lekker, altijd vers

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 303 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kimo Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2022 om 20:29 Super
7 mei 2022 om 12:11 De bezorger was netjes binnen de gestelde tijd bij de deur. Het eten was weer lekker!
6 mei 2022 om 19:32 Super eten
27 apr 2022 om 21:19 Bestellen op koningsdag is geen goed idee, maar 2 uur en 20 minuten wachten op broodjes en Spareribs is wel heel overdreven lang..
10 apr 2022 om 1:48 Was erg snel bezorgd, het eten was ook zeer goed gemaakt
27 mrt 2022 om 13:57 Weinig vlees voor een mixed gril 2 personen. en een liter vocht in de bak
24 mrt 2022 om 21:57 Heerlijk eten !!
21 mrt 2022 om 7:06 2 uur moeten wachten op onze bestelling.... Eten was koud. Schimmel!!! op de tzatzikisaus waardoor we ook de andere sausjes niet meer hebben durven eten. De eerste keer voor ons hier, maar ook meteen de laatste keer!
20 mrt 2022 om 21:40 Duurde lang.Heb intotaal 3 keer achter mijn bestelling moeten bellen. Het eten wat ik vervolgens kreeg was koud en sommige producten waren verbrand.Kreeg niet alles in 1 keer binnen na bellen opnieuw het gemiste eten geleverd mis ik alsnog producten.
14 mrt 2022 om 6:31 Het eten was er 10 minuten eerder dan aangegeven. En het eten zelf was heerlijk, ik kan er nog een dag van eten. Geweldig dus!
3 mrt 2022 om 10:22 Heerlijk eten, 10 minuten vroeger geleverd dan voorspeld. Super!
26 feb 2022 om 21:10 Ik kan tot 90 minuten bezorgtijd kiezen, het duurde 120 minuten! Na 60 minuten gebeld…het was druk… nog 1 uur gewacht….toen was de maaltijd ook nog eens incompleet…dus nog bijna 20 minuten wachten…. Het was onze laatste keer!